natuurlijke anticonceptie zonder hormonen

Workshop seizoenen

in de cyclus

De menstruatiecyclus is onder te verdelen in vier seizoenen: winter, lente, zomer en herfst - met elk hun eigen kwaliteiten, kansen en uitdagingen. Heb jij je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd waarom je je soms op één punt on top of the f*cking world voelt en een dag later op de bodem van de diepste put? In de workshop seizoenen in de cyclus leer je de vier seizoenen van je cyclus herkennen en omgaan met al hun kwaliteiten, kansen en uitdagingen. Je leert over de aanwezigheid van verschillende hormonen en hoe die van invloed zijn op je gemoed, energie en emoties. Wanneer jij de taal van je cyclus en hormonen leert spreken kan het zijn dat er ineens heel veel kwartjes gaan vallen - of zelfs regenen! ​

  

Haal je voordeel uit je cyclus en sla de handen ineen met haar: woman, ride your cycle!

Cycle superpowers
 

We starten de workshop met het onder de loep nemen van de hormonale processen gedurende de menstruatiecyclus. Wat speelt er precies in je lichaam? Welk hormoon doet wat? En wat vertellen je hormonen over je (reproductieve) gezondheid? Vervolgens gaan we dieper in op de emotionele weerslag van deze hormonale kringloop. Er gebeurt zó veel tijdens je cyclus, het is logisch dat er veel verschillende stemmingen passeren gedurende de maand. Daarnaast verdelen we deze hormonale kringloop in vier innerlijke, cyclische seizoenen: je leert wat de krachten én de valkuilen zijn van elk seizoen. Je krijgt meer houvast in de verschillende seizoenen waardoor je je rijk, krachtig en vervuld voelt. Jouw lichaam biedt je een fantastisch huis als je de vruchten plukt van het ritme van je cyclus.

  

de workshop in het kort
 

Workshop is +/- twee uur

Vanaf vier deelnemers (zowel vrouwen als mannen zijn welkom)

Veel ruimte en aandacht voor al je vragen (ja, echt álle)

Locatie: in overleg. Binnen Utrecht geen reiskosten, daarbuiten EUR 0,19 p/km

Kosten: EUR 25 per deelnemer. Groepen vanaf 10 personen prijs op aanvraag

 

TIP: ook leuk samen met vriendinnen of samen met je (puber)dochter

natuurlijke anticonceptie zonder hormonen

TESTIMONIALS

De workshop heeft me enthousiast gemaakt om de verbinding met mijn cyclus verder te verdiepen. De biologie achter hoe onze hormonen ons leven beïnvloeden was fascinerend en werd helder uitgelegd. Ik heb mogen proeven van de grote voordelen en krachten die in mijn cyclus schuilen.

Janneke en Ménou straalden enthousiasme, rust en kracht uit. Ik voelde me veilig om te delen en te Zijn. De workshop was voor mij zielenvoer en geeft me kracht en moed om cyclisch te gaan reizen.

 
 
Jolien stoop

182472953_291606465972971_2536645942253035986_n.jpeg