top of page
Samenwerken met je cyclus

coaching intimiteit & seksualiteit

Heb je het gevoel dat je meer uit je relatie met intimiteit zou willen halen? Wil je je hier verder in verdiepen en dit onderzoeken? Verlang je naar meer plezier, ontspanning en vrijheid? 

Ik ben ervan overtuigd dat intimiteit en seksualiteit samengaan met plezier, veiligheid en vrijheid. Als je je vrij in de slaapkamer voelt, kan dat ook veel betekenen voor je leven daarbuiten. Die twee ‘werelden’ zijn niet gescheiden maar juist één. Ik gun het iedereen om haar / zijn plezier en speelsheid terug te vinden - weg van presteren en vooraf vastgelegde ‘scripts’ over hoe intimiteit eruit zou moeten zien. Terug naar ontdekken en avontuur. Via coaching wil ik jou daarbij helpen: door met je in gesprek te gaan over je verlangens en oordelen rondom je relatie met intimiteit.

Wat breng ik in?
 

Tijdens een coachingssessie intimiteit en seksualiteit bied ik een veilige en liefdevolle ruimte waarin jij, alleen of samen met je partner, mag bepalen waar de aandacht naar uitgaat. Dat mag alles zijn. Gevoelens van schaamte of afwijzing. Voel je je teveel of juist heel klein? Samen creëren we ruimte waarin je je eigen oordelen én verlangens kunt onderzoeken, zonder concessies. Vaak leert de ervaring dat alleen het toestaan of uitspreken van je verlangens en oordelen al deze ruimte geeft. En vaak zorgt de aanwezigheid van een extra persoon al dat er andere vragen en gedachten opborrelen - die je al een stapje verder brengen.

 

Ik help je door aandachtig en open te luisteren en vragen te stellen. Jij bent altijd vrij om te bepalen wat je wel en niet wilt delen. Mijn visie op seksualiteit en intimiteit is gevormd door verschillende (Neo-)Tantrische stromingen, maar is vooral holistisch: het lichaam en de geest dansen mét elkaar. Dus ook het lichaam heeft een plaats in de begeleiding. Als je het prettig vindt, is er ruimte voor meditatie en vraag ik je regelmatig wat je ervaart en voelt in je lichaam. 

 

Intake
 

Van tevoren hebben we een korte vrijblijvende telefonische intake om te kijken of we een match zijn. Dit gesprek gaat niet over de inhoud, maar je hebt wel gelegenheid om te ervaren of je je bij mij op je gemak voelt. Klikt het voor ons beiden? Dan plannen we een gesprek in. Ik vraag jou/jullie van tevoren na te denken over wat je wilt delen. 

Janneke Aronson: Vier alle kleuren van het vrouw zijn
Een coachingssessie in het kort
 

Een coachingsgesprek duurt ongeveer 1 uur.

O Kosten zijn EUR 75 voor een eerste, losse sessie. 

 

Heb je behoefte aan meer sessies of een traject? Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Ook voor koppels die thema's willen verkennen zoals intimiteit, verbinding, behoeftes & verlangens, of begeleiding bij vergroten van kansen op zwangerschap.

Locatie: dit stemmen we samen af. Een gesprek kan bijvoorbeeld thuis plaatsvinden of tijdens een wandeling in het bos.

Indien we buiten Utrecht afspreken, vraag ik een reiskostenvergoeding van EUR 0,32 p/km.

TESTIMONIALS

'Wij hebben een enorm waardevolle, intensieve cursusavond gehad! In korte tijd wist Janneke op een professionele en toch ook fijne, ontspannen wijze haar kennis op ons over te brengen. Mijn partner heeft al jaren ervaring met Sensiplan, terwijl ikzelf nog bijna volkomen in het duister tastte als het op de details van de vrouwelijke cyclus aankwam.

 

Toch kon Janneke ons samen meenemen in het leerproces en het op speelse manier voor ons beiden interessant houden. Ze vond steeds precies de juiste toon bij alle intieme en fascinerende facetten van de lesstof. Als man vond ik het in eerste instantie ook spannend om te gaan, maar ik ben erg dankbaar dat ik erbij kon zijn. De cursus is absoluut een aanrader voor iedereen, ongeacht geslacht.'

 
 
Eóin en kim

(Op maat gemaakte opfrissessie Natuurlijke Anticonceptie)

Coaching intimiteit Nederland
bottom of page